- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.e.x.
csendes tag
-
D.e.x.
csendes tag
Sziasztok!
A prog. előadás oldaláról leszedtem a Turbo C-t, és tartalmaz pár hasznos könyvtárat (első sorban ezért szedtem le).
Viszont a kezelő felület nem valami felhasználóbarát, illetve a fordított fájlok csak DOS-Box alatt futnak...
Van rá mód, hogy a graphics.lib, graphics.h, valamint a hozzájuk tartozó BGI fájlokat beépítsem egy Visual Studio projektbe? (Ha sehogy sem lehet megoldani, akkor az is elég lenne, ha a TC úgy fordítaná, hogy ne csak DOS-ban menjen. Vagy a grap. könyvtár kizárólag dos-ra van?)Köszi a segítséget!
D -
D.e.x.
csendes tag
válasz
Scroll Lock #1724 üzenetére
Ha jól tudom, az errno-t a matematika függvények használják (másról nem tudok). A matek könyvtárnak van három fontos makrója: EDOM (értelmezési tartomány hiba), ERANGE (értékhatár átlépés, pl ha a tangens argumentuma nagyon közel van Pi/2, -Pi/2-höz, ahol ugye nincs értelmezve), HUGE_VAL (túlcsordulás). Ha valamelyik előfordul egy fv. hívásánál, akkor a fv. az errno értékét a megfelelőre állítja. Így pl. a biztonság kedvéért le tudod ellenőrizni, hogy nem volt-e valami hiba, ami rossz irányba befolyásolná a futást.
Úgy tudom, hogy a könyvtárak deklarálják (extern int asszem), szóval ezzel nem kell bajolni. -
D.e.x.
csendes tag
Sziasztok! Azt mi okozza, hogy lefordítok egy .c fájlt (vagy többet egy projecthez) Visual Studio 2008 Pro-ban, és amikor a létrehozott .exe fájlt valakinek elküldöm, akkor asszem valami Configuration error-ral nem indul. Viszont van akinél indul.
A rendszerem 64 bites, de nem x64-re fordít, ugyanis akinél ment, 32 bites redszer van. És neki is akadt hasonló problémája, hogy az exe fájl nem volt hordozható (nálam viszont ment az övé).
VS beállítási gond lehet?
Ha kevés az információ, akkor igyekszem minél hamarabb pótolni.
Köszi a segítséget!
D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest