- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilde
csendes tag
Hello
Én csak C ben tudok programozni, de felhasználtam a programomban a c++ -ból is dolgokat mivel UNICODE karakterekkel kell dolgoznom(magyar ékezetes betűk). Amit felhasználtam az a wchar_t változó, ebbe olvastam be a szövegfájlomat, majd kis átalakítás után vissza ki is írtam fájlba, ez működött is, addig amíg nem kellett a switch case -ében UNICODE karakterra keresni. Ebben kérnék segítséget, hogy felismerje a case az UNICODE karaktereket is.
Feltettem a forráskódomat, a link lenn van, a fő forrásfájl a makesampa.c++, egyébként linux alatt a g++ nevű fordítóval fordítottam. Elég sok a forráskód, még nics kész, de már működik , egyébként a case -el az összes magyar betűre szeretnék rákeresni.
http://trioda.extra.hu/ideir/bc/bc.html
Ne tévesszen meg a c++ kiterjesztés, a program alapjában véve C program, csak a wchar_t miatt kell g++ -al kompilálnom. Hallottam, hogy a C is tudja ezt a változótípust kezelni, de be kell hozza kapcsolni valamilyen könyvtárat.
Bármilyen megoldást elfogadok, nekem csak az kell, hogy át tudjam alakítani a programomat, UNICODE karakterek kezelésére.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest