Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilde
csendes tag
Hello
Én csak C ben tudok programozni, de felhasználtam a programomban a c++ -ból is dolgokat mivel UNICODE karakterekkel kell dolgoznom(magyar ékezetes betűk). Amit felhasználtam az a wchar_t változó, ebbe olvastam be a szövegfájlomat, majd kis átalakítás után vissza ki is írtam fájlba, ez működött is, addig amíg nem kellett a switch case -ében UNICODE karakterra keresni. Ebben kérnék segítséget, hogy felismerje a case az UNICODE karaktereket is.
Feltettem a forráskódomat, a link lenn van, a fő forrásfájl a makesampa.c++, egyébként linux alatt a g++ nevű fordítóval fordítottam. Elég sok a forráskód, még nics kész, de már működik , egyébként a case -el az összes magyar betűre szeretnék rákeresni.
http://trioda.extra.hu/ideir/bc/bc.html
Ne tévesszen meg a c++ kiterjesztés, a program alapjában véve C program, csak a wchar_t miatt kell g++ -al kompilálnom. Hallottam, hogy a C is tudja ezt a változótípust kezelni, de be kell hozza kapcsolni valamilyen könyvtárat.
Bármilyen megoldást elfogadok, nekem csak az kell, hogy át tudjam alakítani a programomat, UNICODE karakterek kezelésére.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI Sword - I7 11800H, RTX 3050ti és 24gb RAM + GARANCIA
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest