- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilde
csendes tag
Hello
Én csak C ben tudok programozni, de felhasználtam a programomban a c++ -ból is dolgokat mivel UNICODE karakterekkel kell dolgoznom(magyar ékezetes betűk). Amit felhasználtam az a wchar_t változó, ebbe olvastam be a szövegfájlomat, majd kis átalakítás után vissza ki is írtam fájlba, ez működött is, addig amíg nem kellett a switch case -ében UNICODE karakterra keresni. Ebben kérnék segítséget, hogy felismerje a case az UNICODE karaktereket is.
Feltettem a forráskódomat, a link lenn van, a fő forrásfájl a makesampa.c++, egyébként linux alatt a g++ nevű fordítóval fordítottam. Elég sok a forráskód, még nics kész, de már működik , egyébként a case -el az összes magyar betűre szeretnék rákeresni.
http://trioda.extra.hu/ideir/bc/bc.html
Ne tévesszen meg a c++ kiterjesztés, a program alapjában véve C program, csak a wchar_t miatt kell g++ -al kompilálnom. Hallottam, hogy a C is tudja ezt a változótípust kezelni, de be kell hozza kapcsolni valamilyen könyvtárat.
Bármilyen megoldást elfogadok, nekem csak az kell, hogy át tudjam alakítani a programomat, UNICODE karakterek kezelésére.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest