Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Úgy kell neki állni, mint egy normál programozási feladat. Nézzük meg mit csinált más
.Mielőtt beleugranál a programozásba érdemes kézzel kipróbálni azt, amit végül csinálni akarsz. Ehhez először olvass el néhány releváns how-to-t. Ezzel ki fogod ismerni magad a kulcsok világában és hogy az openssl-el ez hogyan működik. És megismered a hibaüzneteket, no meg azok formátumát
.Ha ez megvan akkor érdemes megnézni a példa programokat. Például: Darrenjs [link]
A githubon találtam még régebben valahol egy nagyon jó example-t, amiben több formátumú kulcsra is voltak különféle példák.
Az openssl-nek van a neten dokumentációja, de szerintem rossz az elnevezés, mert az inkább egy referencia.
-
kovisoft
őstag
A linkelt thread safety problémák az 1.0.x openssl verzióra vonatkoznak, de 1.1.0 óta már nem kell locking callbackeket definiálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.