Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherton
    őstag

@kovisoft @buherton:

Most kotortam végig openssl doksikat amazonon, és nincs egy deka jelenkori könyv sem az sdk-ról :(((

Kellene egy tapasztalt tanács. Ha amúgy nem vagyok agyhalott programozáshoz, meg dokumentációk megértéséhez, mennyi időt fogok vélhetően rászánni, mire átlátom, hogy mit tud a lib és mit nem?

Úgy kell neki állni, mint egy normál programozási feladat. Nézzük meg mit csinált más ;] .

Mielőtt beleugranál a programozásba érdemes kézzel kipróbálni azt, amit végül csinálni akarsz. Ehhez először olvass el néhány releváns how-to-t. Ezzel ki fogod ismerni magad a kulcsok világában és hogy az openssl-el ez hogyan működik. És megismered a hibaüzneteket, no meg azok formátumát ;] .

Ha ez megvan akkor érdemes megnézni a példa programokat. Például: Darrenjs [link]

A githubon találtam még régebben valahol egy nagyon jó example-t, amiben több formátumú kulcsra is voltak különféle példák.

Az openssl-nek van a neten dokumentációja, de szerintem rossz az elnevezés, mert az inkább egy referencia.

Új hozzászólás Aktív témák