- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
az a baj hidd el, én eclipseben "tanultam" meg programozni, és kipróbáltam mind kettőt, mingw forditót használsz? mert elvileg annál fordul elő.
amúgy egy jó ötlet: csinálj egy 20gb-os particiót arra dobj fel az új ubuntut, tökéletesen működik alatta, és felhasználó barát is -
proof88
addikt
az a helyzet hogy szerintem az első printf() után még bufferben tartja a szöveget, és a valós kiírás csak a main() függvény végén történik meg. Pedig van sorvége jel az első szöveged után. Próbáld meg azt, hogy az első printf() után fflush(stdin); ez elvileg kényszeríti hogy a bufferből a megfelelő helyre kerüljön a szöveg.
-
Korcsii
őstag
getchar()-t sokszor inkább eltitkolják, mert ugyan az, mint a scanf("%c", &c); csak ha már ott csak egy betűt kell csak kicserélni, akkor ne tanítsanak új funkciót
c++ rulz, ott csak >> operátor van, semmi más függvény
azért ami csúnya az én kódomban, hogy gyakorlatilag nem számot olvasol be, és kicsit bonyolult lenne, ha utána a számot még bármire is szeretnéd használni... viszont mivel a feladat csak ezt kérte, szerintem ez a legegyszerűbb megoldása
-
Korcsii
őstag
hmm... hmmm...
#include <stdio.h>
int main(void) {
char c;
printf("Adj meg egy szamot: ");
while ((c = getchar()) != '\n') {
switch (c) {
case '0': printf("zero"); break;
case '1': printf("one"); break;
case '2': printf("two"); break;
case '3': printf("three"); break;
case '4': printf("four "); break;
case '5': printf("five"); break;
case '6': printf("six"); break;
case '7': printf("seven"); break;
case '8': printf("eight"); break;
case '9': printf("nine"); break;
}
printf(" ");
}
return 0;
} -
Gyuri16
senior tag
tehat a gond az, hogy forditva irja ki a szavakat. tobbfelekeppen meg lehet oldani tombok es a tobbi nelkul is. legegyszerubb talan az, ha a beolvasott szamot "megforditod" egy masik valtozoba (szamkent). tehat ezzel a modulo/oszto modszerrel egyesevel veszed a szamjegyeit a legkissebbtol, es hozzaadod egy masik valtozohoz (minden lepesben szorozni kell a valtozot 10-zel). ezen a szamon aztan futtathatod a mar megirt algoritmusod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest