- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mégis mi mást váhatnál azoktól, akiknek segítesz megírni programokat helyettük - hogy később mondjuk egy az egyben bevigyék a te megoldásodat, miközben ők nem érték el azt a szintet, hogy megírjanak maguktól ilyet -, minthogy lelkendezzenek, hogy milyen jó arc vagy te és milyen jó, amit csinálsz.
Engem nem zavar, azt csinálsz, amit akarsz, de hogy helyesen teszed-e, hogy kérdés nélkül full megoldásokat prezentálsz, azt erősen kétlem. A szakmai témától kb. oda jutott a topik, hogy jönnek a nullhsz-es tagok feladatleírással, te meg beírod nekik a megoldást. Ettől még a büdös életben nem fog tudni magától egy programot megírni véleményem szerint, de te lehet, hogy hozzásegíted ahhoz, hogy egy tárgyon átvergődjön valahogyan, amiről lövése nem sok, de majd verheti a mellét az info diplomájára.szerintem is többet ér megírni egy progit, mintha nem válaszolna rá esetleg senki
Ezzel kb. egyet tudok érteni, viszont nem hiszem, hogy ez volna a normális út. Eleve a kérdezőt eléggé pofátlannak tartom, aki bedob egy feladatleírást, hozzá se tud kezdeni, nincs kérdése, csak valami megoldást vár. A cél nem az kéne legyen, hogy a te megoldásoddal átjuttatod őket, hanem hogy eljussanak olyan szintre, amivel meg tudnak felelni a tárgyi követelményeknek, maguktól is képesek megírni, amit kell. Ehhez pedig részükről sok kitartás, szorgalom és tanulás kell, és el kell jutniuk legalább arra a szintre, hogy kérdezni tudjanak. De mint mondtam, azt csinálsz, amit jónak látsz, ez az én véleményem. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire.
UI: szerintem is többet ér megírni egy progit, mintha nem válaszolna rá esetleg senkiEz így van!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest