Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem pejoratív értelemben gondoltam, amit írtam. Csupán azt jelenti, hogy aki ezt írja magáról: "Elkezdtem csak úgy érdeklődés szinten c-t tanulni mert érdekel. Az elején vagyok nagyon"
Ha ő megérti, akkor nagyon tehetséges. Ezt értettem a "viheti valamire" alatt. Egyébként az sem baj, ha most nem érti meg, és később visszanéz(és akkor gondolkodik el rajt). Viszont az olvasók között is lehet olyan, aki már eljutott odáig, hogy magától nem jutna eszébe, de ha így látja, akkor egyrészt megérti a működését, másrészt hogy mely esetekben célszerű ezt a formát használni. Sztem. az olvasókat kevesen emlegetik(talán senki), pedig többen vannak, mint akik ide írnak. Pl. itt is szóba került, hogy a kérdező kezdő, azért nem kellene kész megoldást adni. Az ilyenre írom, hogy azért olvasók is vannak, akik már megértik a másfajta megoldást is. Nem biztos, hogy mindig csak a kérdezőt kellene nézni. De a kódot "konyhanyelven" pszeudo kóddal is le lehet írni, ha valaki nem akar teljesen kész kódot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest