Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez így van, mint említettem, gyors megoldás volt, és közel sem tökéletes.
Legközelebb majd nem írok a topicba, ha épp nincs túl sok időm rá.
Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk.
Inkább valaki írjon akkor egy tökéletes megoldást, és akkor túl is van tárgyalva. Nekem nem volt időm átgondolni, leírtam, ami jött. Bocs.(#1994) Karma: oké, nem húztam én fel magam egyáltalán, csak én is leírtam, ami a szívemet nyomta!

Amúgy nagyon kemény, hogy mennyire amatőr feladaton vitázunk, de azért jó móka.
A kezdeti hsz.-em többi részét (ahol leírom, miért nem jó a srác kódja) tovább tartott megírni, mint magát az alatta lévő kódot, amin most vitatkozunk. 
(#1995) Gyuri16: igen, közben én is arra gondoltam, hogy tomb1-hez nem feltétlenül lesz jó az strlen. Azt viszont mondtam, hogy zárja le 0-val a ciklus után...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A kezdeti hsz.-em többi részét (ahol leírom, miért nem jó a srác kódja) tovább tartott megírni, mint magát az alatta lévő kódot, amin most vitatkozunk.