Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk. "
Mert egy majdnem jo megoldast konnyebb kijavitani, mint leirni az egeszet, tulsagosan lusta vagyok

-
bpx
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Mondjuk az azért mókás, hogy sokszor előfordul, hogy jó darabig senki nem ír választ egy kezdő kérdésre, viszont ha valaki ad egy lehetséges gyorsmegoldást, akkor arra hirtelen mindenki rárepül, mint a dögkeselyűk.
"ezt már én is meg akartam egyszer jegyezni poénból, de látom másnak is feltűnt

-
Korcsii
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
tegnap éjjel (azaz ma hajnalban) láttam már én is a kérdést de túl sok sebből vérzett, így gondoltam inkább tőlem profibbak magyarázzák el

strlen pedig jogos, erre nem is gondoltam...
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem kell ennyire felszívni, csak segíteni akartam

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PH! Darts
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VGA kibeszélő offtopik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"