Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
• Az utasításokat egy int típusú, 10 elemű tömbben kell tárolni, az alábbi felépítésben: x előjele,
x6…x0, y előjele, y6…y0, y előjele, z6…z0 (minden byte egy koordináta előjele és hossza). A
Nekem csak ezzel a résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem egy nálam szakértőbb emberhez: itt ugye egy 4 byte-on ábrázolt int változóban tárolunk 3 darab 1 byte-os számot, a trükk, hogy ezeket kell kinyerni valahogy. A kérdés igazából annyi, hogy hogyan lehet megírni ezt a programot úgy, hogy akkor is működjön, ha az adott gépen az int nem 4 byte-os, hanem több vagy kevesebb? (Mondjuk ha több, akkor az nem gáz, de ha kevesebb, akkor baj van).
Vagyis általánosan véve az a kérdés, hogy meg lehet-e mondani valahogy a fordítónak, hogy mi 4 byte-os inteket szeretnénk használni?Mod: Mondjuk a többiekkel ellentétben én nem kaptam meg ezt házi feladatnak, tehát a kérdés pusztán elméleti jellegű
Mod2: Amúgy ritka balf*szul sikerült megfogalmazzák a feladatot, főleg az idézett részt nézegettem sokat, amíg rájöttem, mi a túrót szeretnének.
-
Jester01
veterán
Hát ez elég szájbarágósan le van írva. Meg tudod mondani melyik rész okoz problémát?
Votyesz13: te meg lehagytad a feladatot. De a for az ciklus tehát ha valamit ismételni kell akkor használd. A switch meg csak egy felturbózott if amit akkor használunk ha azonos kifejezés különböző értékeit akarjuk vizsgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest