- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
• Az utasításokat egy int típusú, 10 elemű tömbben kell tárolni, az alábbi felépítésben: x előjele,
x6…x0, y előjele, y6…y0, y előjele, z6…z0 (minden byte egy koordináta előjele és hossza). A
Nekem csak ezzel a résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem egy nálam szakértőbb emberhez: itt ugye egy 4 byte-on ábrázolt int változóban tárolunk 3 darab 1 byte-os számot, a trükk, hogy ezeket kell kinyerni valahogy. A kérdés igazából annyi, hogy hogyan lehet megírni ezt a programot úgy, hogy akkor is működjön, ha az adott gépen az int nem 4 byte-os, hanem több vagy kevesebb? (Mondjuk ha több, akkor az nem gáz, de ha kevesebb, akkor baj van).
Vagyis általánosan véve az a kérdés, hogy meg lehet-e mondani valahogy a fordítónak, hogy mi 4 byte-os inteket szeretnénk használni?Mod: Mondjuk a többiekkel ellentétben én nem kaptam meg ezt házi feladatnak, tehát a kérdés pusztán elméleti jellegű
Mod2: Amúgy ritka balf*szul sikerült megfogalmazzák a feladatot, főleg az idézett részt nézegettem sokat, amíg rájöttem, mi a túrót szeretnének.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest