Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
• Az utasításokat egy int típusú, 10 elemű tömbben kell tárolni, az alábbi felépítésben: x előjele,
x6…x0, y előjele, y6…y0, y előjele, z6…z0 (minden byte egy koordináta előjele és hossza). A
Nekem csak ezzel a résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem egy nálam szakértőbb emberhez: itt ugye egy 4 byte-on ábrázolt int változóban tárolunk 3 darab 1 byte-os számot, a trükk, hogy ezeket kell kinyerni valahogy. A kérdés igazából annyi, hogy hogyan lehet megírni ezt a programot úgy, hogy akkor is működjön, ha az adott gépen az int nem 4 byte-os, hanem több vagy kevesebb? (Mondjuk ha több, akkor az nem gáz, de ha kevesebb, akkor baj van).
Vagyis általánosan véve az a kérdés, hogy meg lehet-e mondani valahogy a fordítónak, hogy mi 4 byte-os inteket szeretnénk használni?Mod: Mondjuk a többiekkel ellentétben én nem kaptam meg ezt házi feladatnak, tehát a kérdés pusztán elméleti jellegű
Mod2: Amúgy ritka balf*szul sikerült megfogalmazzák a feladatot, főleg az idézett részt nézegettem sokat, amíg rájöttem, mi a túrót szeretnének.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Óra topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest