- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Tényleg, ezt nem is néztem, látod(csak kopiztam). A Wikipedia az első link, ami működik. Pont ezért is illene átnézni, és legalább a felülvizsgálatot elkövetni velük, mert a döglött linkek amúgy sem szépek egy oldalon.
De egyébként nem erre a problémára gondoltam, hanem hogy sztem. nem kéne 1 olyan oldalt reklámozni, mint a prog.hu. Ezzel kapcsolatban várom a véleményeket pro és kontra, hogy hánynak tetszik a prog.hu, és mennyinek nem. És főleg az indoko érdekelnének. Nekem pl. az említett dolgon kívül nagy problémám az oldallal, hogy csak úgy frissítgeti magát, önkéntesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Svájci jellegű bicska eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest