- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Silεncε #6311 üzenetére
De tudomásom szerint, aki írta az összefoglalót, ő a fórumozók kérésére tette ezt. elég csak megnézni az első pár hozzászólást. Tökéletesen látszik már a #3 kicsitomi88 hsz-ében a "Majd a modiknak szólunk ha...". A modik bármit meg tudnak csinálni, de az ilyeneket sztem nem maguktól találják ki, hanem "közkívánatra". De azt is sztem. konzultáció előzte meg ebben a topic-ban. Nem tudom, hogy most is a többség ennyire reklámozná-e a prog.hu-t.
Őszintén szólva pontosan nem tudom, hogy mikor off egy hsz., de az egyik az, hogy nem a verdákról írtam, hanem a C topic-ról. A másik meg az, hogy semmi aktív magasabb rendű téma/kérdés nem volt(tehát semmilyen konzultációt nem szakítottam félbe vele.Úgyhogy attól függetlenül, hogy néha tényleg nem tudom, hogy mi off, és mi nem az, ebben az esetben mind1. De te is offoltál pl. a #6306-ban. Egyébként meg lehet ignorálni az adott kérdést/témafelvetést, ha nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest