- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Netfone
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem teljesen nulláról programozást tanulni, beiratkoztam egyetemre 38 éves fejjjel. Egyelőre nagyon tetszik, már csak azért is, mert teljesen sötét vagyok hozzá.
Szóval belefutottam egy feladatba (beadandó) és próbálom megoldani. A program egy fájlból kap mindenféle paramétert, ami alapján titkosít egy szöveget, amit kiír egy másik fájlba, de nem is ez a lényeg. Igyekszem lebontani kisebb részekre, de már az elején elakadtam. Azt szeretném megoldani, hogy egy szöveget mátrixos elrendezésben írjon ki, de nem sikerül. Egyszerűen csak kiírja egy sorba. Mit rontok el? Eddig jutottam:#include <stdio.h>#include <stdlib.h>int main(){char szoveg[256] = {"eztaszovegetkelltitkositanod"};char tomb[4][7];FILE* ki = fopen("ki.txt", "w");if (ki == NULL) {printf("Nem sikerült megynitni a ki.txt-t! (%d)\n", __LINE__);exit(1);}int i, j, count = 0;for (i=0; i<4; ++i) {for (j=0; j<7; ++j) {tomb[i][j]=szoveg[count];count=count+1;fprintf(ki, "%c ", tomb[i][j]);}}return 0;}Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest