Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem teljesen nulláról programozást tanulni, beiratkoztam egyetemre 38 éves fejjjel. Egyelőre nagyon tetszik, már csak azért is, mert teljesen sötét vagyok hozzá.
Szóval belefutottam egy feladatba (beadandó) és próbálom megoldani. A program egy fájlból kap mindenféle paramétert, ami alapján titkosít egy szöveget, amit kiír egy másik fájlba, de nem is ez a lényeg. Igyekszem lebontani kisebb részekre, de már az elején elakadtam. Azt szeretném megoldani, hogy egy szöveget mátrixos elrendezésben írjon ki, de nem sikerül. Egyszerűen csak kiírja egy sorba. Mit rontok el? Eddig jutottam:#include <stdio.h>#include <stdlib.h>int main(){char szoveg[256] = {"eztaszovegetkelltitkositanod"};char tomb[4][7];FILE* ki = fopen("ki.txt", "w");if (ki == NULL) {printf("Nem sikerült megynitni a ki.txt-t! (%d)\n", __LINE__);exit(1);}int i, j, count = 0;for (i=0; i<4; ++i) {for (j=0; j<7; ++j) {tomb[i][j]=szoveg[count];count=count+1;fprintf(ki, "%c ", tomb[i][j]);}}return 0;}Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest