Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Srácok egy kis segítségre lenne szükségem.
Lehet nem is kicsire, remélem jó helyre írok.Csharp 2012-ben próbálok maradandót alkotni, de csak nehezen megy

Következő a helyzet.
Egy bin-fájlt kellene megnyitnom úgy, hogy szavanként olvassa be és a szavakat tömbökbe rendezné.
Eljutottam odáig, hogy txt-fájlt tudok megnyitni egészben listázva vagy soronként, esetleg karakterenként is le tudom bontani (a sorokat), de bin fájl esetében ez sajnos nem megy.Egy próba teszt file innen tölthető le: [link]
Nem vírusos, ez egy Sega MegaDrive játék ROM fájl.A lényege az lenne, hogy beolvasnám ezt a fájlt és byte-onként tömbbe rendezném az adatot aztán a további művelet egy másik hardverre történő COM-portos adatküldés lenne amit már megírtam illetve egy része már megvan és működik.
Persze ha nem kell tömbbe rendezni és úgy is lehet byte-onként az adatokat kiolvasni és küldeni úgy is jó..Valaki tudna segíteni e témában?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest