Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert új felületen kellene programoznom, de valahogy sehogy sem tudok rájönni arra, hogy miképp is kellene működésre bírni.
Szóval, Visual Studio 2008 Exp. Edit. feltelepítve. Szeretnék egy egyszerű hello-t kiiratni, hogy lássam miben is különbözik a régitől, de sajnos ez olyan sokban, hogyha csak egy cpp-t nyitok, akkor le sem tudom fordítani
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).Maradt a projektes megoldás, amelynél pedig hiába addolok hozzá cpp-t és írom bele a main fgv.-t tojik a fejemre, s azt mondja, hogy nincs programkód.
Tehát szeretném megkérni, valamely hozzáértő kollégát, hogy az elindulásról világosítson fel, legyen szíves. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).