Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert új felületen kellene programoznom, de valahogy sehogy sem tudok rájönni arra, hogy miképp is kellene működésre bírni.
Szóval, Visual Studio 2008 Exp. Edit. feltelepítve. Szeretnék egy egyszerű hello-t kiiratni, hogy lássam miben is különbözik a régitől, de sajnos ez olyan sokban, hogyha csak egy cpp-t nyitok, akkor le sem tudom fordítani
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).Maradt a projektes megoldás, amelynél pedig hiába addolok hozzá cpp-t és írom bele a main fgv.-t tojik a fejemre, s azt mondja, hogy nincs programkód.
Tehát szeretném megkérni, valamely hozzáértő kollégát, hogy az elindulásról világosítson fel, legyen szíves. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).