Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert új felületen kellene programoznom, de valahogy sehogy sem tudok rájönni arra, hogy miképp is kellene működésre bírni.
Szóval, Visual Studio 2008 Exp. Edit. feltelepítve. Szeretnék egy egyszerű hello-t kiiratni, hogy lássam miben is különbözik a régitől, de sajnos ez olyan sokban, hogyha csak egy cpp-t nyitok, akkor le sem tudom fordítani
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).Maradt a projektes megoldás, amelynél pedig hiába addolok hozzá cpp-t és írom bele a main fgv.-t tojik a fejemre, s azt mondja, hogy nincs programkód.
Tehát szeretném megkérni, valamely hozzáértő kollégát, hogy az elindulásról világosítson fel, legyen szíves. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).