- Google Pixel topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam még jó pár hónapja egy RAR fájlt, ami tele van hasznos dolgokkal, de sajnos jelszóval védett, amire nem emlékszem. Akitől kaptam, nyilván tudja és meg tudnám kérdezni, DE én arra gondoltam, hogy írni kellene egy C programot (nem letölteni egy már kész szoftvert), ami megfejti nekem a jelszót. Érdekel az IT biztonság, a vírusok, a vírusok elleni védekezés, az "ethical hacking", viszont totál zöldfülű vagyok ezen a téren, még soha nem foglalkoztam ilyesmivel. Valakinek van ötlete, hogyan lehetne belekezdeni egy efféle program megírásába? Akár együtt is elkészíthetnénk, soha nem dolgoztam még csapatban, jó lenne tapasztalatot szerezni ilyen téren is.
A kihívásoktól nem riadok vissza, az idő pedig nem sürget, tehát ha csak hétvégente foglalkozunk vele néhány órát, az sem akadály!
Köszi előre is a válaszokat, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Subaru topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest