Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

Az a baj, hogy ha valaki ilyen fejlesztői környezeten akar tanulni vagy dolgozni akkor minimum tisztába kell lennie egy pár alap elektronikai kérdéssel amelyek alapot adnak a további kiegészítésekhez melyek aztán szerepet játszanak majd a bonyolultabb fejlesztésekben.

buherton, itt is szépen leírta milyen egyéb alkatrészeket lehet beépíteni a tanuló nyákra, de én javaslom az elsőt úgy megépíteni, hogy a szükséges élesztésen kívül csak a felhasználható I/O lábak legyen kihozva tüskesorra.
    Aztán későbbiekben bármit rá lehet aggatni könnyedén.

De nem egyszerűbb, ha az emberfia először lát egy ilyen rendszert működésben, amin a beágyazott programozás alapjait illetve egyszerűbb elektronikai illesztéseket gyakorolhatja? Aztán ha elég stabilnak érzi a talajt, lemásolja a kapcsolási rajzát vagy saját kútfőből épít sajátot?

dabadab egyébként jól megfogta az egyik gondolatom lényegét :K Pont arra gondoltam. A szoftveres "luxus" hiánya (OS, driverek, stb.) szerintem gyorsan megugorható, fel se merült bennem, hogy valaki úgy akarna uC-t programozni.

Új hozzászólás Aktív témák