Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• don_peter
    senior tag

Bocsi ha terhelem ezt a topikot, de itt írogattatok ezzel kapcsolatban, meg nem tudom hogy itt PH-n belül hol kérdezhetném meg még ezt máshol. Szóval:
    Nyáron ha lesz egy kis időm szeretnék elkezdni kicsit foglalkozni a mikrokontrollerekkel, és ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni. Hol tudok ilyen cuccokat vásárolni/rendelni, hol tudok valami tényleg hasznos anyagot hozzá olvasni, vagy ha videó akkor nézni.
    Programozási ismereteim vannak már C-ben és C++-ban is, de így gyakorlatban még nem raktam össze semmi hasonló cuccot.
    Előre is köszi!

Magamból kiindulva azt tanácsolom, hogy ne használj semmilyen előre legyártott kittet.
    Kezdésnek szerezz minimum annyi tapasztalatot, hogy saját magadnak megépíts egy olyan gyakorló nyákot amelyen a Mikrochip minden használható lábát kivezetsz tüske sorra.
    Természetesen úgy kell megépíteni, hogy az azonnal éleszthető legyen tehát az egyéb áramköröket és programozói felületet integrálnod kell az elején.
    Én mint kezdő ezt tanácsolom, nagy segítség a tanulásban illetve a fejlesztéseknél és már megismerkedsz a PORT-okkal :D

Csak, hogy ajánljak is valamit ami olcsó és jó az a PIC...

Ingyenes nyáktervező: Sprint Layout

Új hozzászólás Aktív témák