Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
buherton #4746 üzenetére
Akkor nekem anno hulyeseget tanitottak... en ugy tudtam, hogy az i++ azt jelenti, hogy az adott sorban levo minden mas muvelet utan kell az i=i+1-et erteni, a ++i-nel meg ugyanezt az (ezen muvelettol megfosztott) sor ele. Ez siman eldontene a dolgot ebben az esetben is (azt ertem, hogy csak a ketszer i-nek ertekadasnal van gond, altalanos esetben igaz lesz). Igazabol nem is tudom elkepzelni, hogy mi az az indok, amiert a ford.pr-nak jobb ha nem tartja ezt ebben a spec. esetben is be, de biztos oka van.
Mas kerdes, hogy nem tunik amugy se jo gyakorlatnak semmi olyan kodsort leirni, ami nem ranezesre egyertelmu, hogy mit fog csinalni. Raadasul ez csak 2 sort von ossze egybe, nem egy nagy kaland kiirni, biztositani az elkepzeleseknek megfelelo sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Macska topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kuponkunyeráló
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest