Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Eredetileg Vista van a gépemen. Felszabadítottam egy particionáló progival 10 gigát a merevlemezen. (ez egyébként 5 óráig tartott) Betettem egy Win Xp lemezét és installáltam. Na ezek után már nem Vistával bootol hanem Xp-vel. Ezért egy EasyBCD nevű programmal modifikálom a bootsectort, (lehet nem a bootsectort hanem valami mást de a boothoz van köze) így aztán bootolásnál még mielőtt bármelyik oprendszer elindulna, választhatok, hogy az Xp-t vagy a Vistát indítom. Be lehet állítani, hogy mennyi időt várjon mielőtt elindítja a primary oprendszert, én 5 szekundumot állítottam, így nem lassítja a bootolást jelentősen.

Értem. Igazából gondoltam, hogy dual boot azt jelentené, hogy két (vagy több) oprndsz.-t használsz cask még nem láttam ezt ilyen kifejezésben.
    Amúgy én XP mellé tettem fel anno Linuxot és a Linux csinált egy GRUB menut-t amiben lehetett választani, hogy mit akarok indítani azt hittem, hogy Windows-éknál is így van. ( ezek szerint nem)

Az MSDNAA-ról meg annyit, hogy a Pannon Egyetemen is van ez a dolog ( talán az összes egyetem info karán van ) itt viszont erősen az Eclipse-t használjuk.

Új hozzászólás Aktív témák