- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Biztos igazad van. Sajna nem ismerem(nem használom) ezeket a fejlesztőkörnyezeteket.
Azért bátorkodtam ezen kódokat berakni, mert Daneeka korábban arról "panaszkodott", hogy nem tudja befordítani a project-jét, ezeket meg belehet. Tehát lássa, hogy így kellene kinézni a forrásnak.
Amúgy Borland Delphi 7, Codegear Builder ill Assembler-ben írogatok, amikor ilyen melót kapok.(Rendszerprogramozó szakon végeztem 12 éve)A Dev c++ ill VS2008 csak azért raktam fel, mert mostanában sok pl diplomamunkát hoznak hozzám átnézésre vagy javításra, amit ezekben a környezetekben írnak.
(VS esetén lehet mint újra tanulni, de sebaj szeretem a kihívásokat)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest