- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
SZE vizsga.
Van egy tanítványom aki szintén tegnap volt vizsgázni. Neki sikerült az alapfeladatot megcsinálnia úgyhogy sikeres vizsgát tett.Tök véletlenül a vizsga előtt egy hétig éppen egy időátszámító feladatot adtam neki (éjféltől eltelt másodpercekkel kellett számolnia moduló képzéssel).
A lényeg hogy úgy csináltattam meg vele az időpontátszámítót hogy készíetett egy ctoi() függvényt amit hivogatott. Kiszámolta másodpercekben az órát a percet és a másodpercet, majd úgy modulózott tovább.Boldogan mesélte hogy sikerült a vizsga, én is örültem neki. Nem is kérdeztem hogy mi volt a vizsgafeladat, ma meg látom itt ezt a sze feladatlapot. Fel is hívtam hogy szégyellje magát, mert az alapfeladat gyakorlatilag készen volt már egy hete és sokkal tovább kellett volna jutnia.....

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SZE vizsga.