Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
SZE vizsga.
Van egy tanítványom aki szintén tegnap volt vizsgázni. Neki sikerült az alapfeladatot megcsinálnia úgyhogy sikeres vizsgát tett.Tök véletlenül a vizsga előtt egy hétig éppen egy időátszámító feladatot adtam neki (éjféltől eltelt másodpercekkel kellett számolnia moduló képzéssel).
A lényeg hogy úgy csináltattam meg vele az időpontátszámítót hogy készíetett egy ctoi() függvényt amit hivogatott. Kiszámolta másodpercekben az órát a percet és a másodpercet, majd úgy modulózott tovább.Boldogan mesélte hogy sikerült a vizsga, én is örültem neki. Nem is kérdeztem hogy mi volt a vizsgafeladat, ma meg látom itt ezt a sze feladatlapot. Fel is hívtam hogy szégyellje magát, mert az alapfeladat gyakorlatilag készen volt már egy hete és sokkal tovább kellett volna jutnia.....

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
SZE vizsga.