- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Tombot szerertnek sorba rendezni. Legvegsobb esetben megirnam magam az algoritmust, de azert erdekel, hogy van-e direkt az en problemamra mar letezo algoritmus.
Van egy tombom, aminek minden eleme egy pointer egy strukturara, amiben van egy int, ami szerint rendezni kell. qsort() segitsegevel sorba is tudtam rakni a tombot, viszont nagyon fontos lenne, hogy ha ket elemben az a bizonyos int _egyenlo_, akkor a sorbarendezes utan megmaradjon az _eredeti_ sorrend. Szoval ha a 2. es a 7. elem erteke is pl 9, akkor a rendezett tombben eloszor a 2., utana pedig a 7. elem szerepeljen. Utanaolvastam a quicksortnak, ami ugy feldarabolja a tombot es aprankent rendezi (ha jol ertettem) ami miatt az utobbi kriterium nem teljesul. Valami otlet?
Ha nem lenne megfelelo beepitett sorbarendezesi funkcio, akkor gondolom ugy kellene csinalnom, hogy vegigjarom a tombot n! - szor es minden iteracioban megkeresem a legnagyobb szam elso helyet amit aztan elore teszek..vagy volna egyszerubb megoldas is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest