Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
Hali!
Tombot szerertnek sorba rendezni. Legvegsobb esetben megirnam magam az algoritmust, de azert erdekel, hogy van-e direkt az en problemamra mar letezo algoritmus.
Van egy tombom, aminek minden eleme egy pointer egy strukturara, amiben van egy int, ami szerint rendezni kell. qsort() segitsegevel sorba is tudtam rakni a tombot, viszont nagyon fontos lenne, hogy ha ket elemben az a bizonyos int _egyenlo_, akkor a sorbarendezes utan megmaradjon az _eredeti_ sorrend. Szoval ha a 2. es a 7. elem erteke is pl 9, akkor a rendezett tombben eloszor a 2., utana pedig a 7. elem szerepeljen. Utanaolvastam a quicksortnak, ami ugy feldarabolja a tombot es aprankent rendezi (ha jol ertettem) ami miatt az utobbi kriterium nem teljesul. Valami otlet?
Ha nem lenne megfelelo beepitett sorbarendezesi funkcio, akkor gondolom ugy kellene csinalnom, hogy vegigjarom a tombot n! - szor es minden iteracioban megkeresem a legnagyobb szam elso helyet amit aztan elore teszek..vagy volna egyszerubb megoldas is?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest