Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
a következő problémámban kérném a segítségeteket: vadászom hogy hogyan tudnék lekezelni egy speciális soros protokolt, ahol van egy 9dik adatbit is, ami azt mondja meg hogy új csomag kezdődik. PIC-el nem nagy mutatvány, ott az újabb típusokon erre van egy plussz regiszter amit lehet paritásként vagy 9dik adatbitként szoftverből írni/olvasni. viszont ahogy látom, ez nem igazán megoldott PC-s környezetben, de ezt találtam rá, mint szoftveres hack: [link] - néztem az alul linkelt libmip oldalt és az onnan letölthető csomagot is. a küldés részt azthiszem sikerült megértenem - megtaláltam a mip/MipBus.cpp-ben a 160-dik sortól. nekem viszont az írás nem kell, az olvasása viszont annál inkább. ezt eddig nem sikerült felfognom, átlátnom... valaki aki kicsit jártasabb a témában tudna segíteni kitúrni? erősen kezdő vagyok még C-ben ( eddig leginkább pascal / delphi / php -vel foglalkoztam ), de ezt szeretném összehozni. ami még tovább árnyalja majd a történetet az az, hogy végül egy OpenWrt-s MR3220-as routerre szeretném ráfordítani, de első körben PC-n szeretném látni hogy működik...
előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő