Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok!
Úgy fújta a szél, hogy most c++,java,pascal,assembly és qbasic után sima C-t kell tanúlni fősulin. A dolog megyeget, meg is írtam egy email cím ellenőrző progit, de azzal kapcsolatban lenne kérdésem.
ugyan nem volt kikötve, honnan kell vennie a proginak az emailcímet, én scanfel kértem be egy char tömbbe, aztán hosszellenőrzés, majd vizsgáló ciklusok, stb...
Viszont a tanár úr kiakadt, mondván a scanf olyan, mintha a viszkető szemünket a seggünkön keresztűl akarnánk megvakarni. (igyekeztem pontossan idézni) Valami hasonló dolgot mondott a getchar()-ra is, ott a pascalosokra utalva, de azt nem használtam. Szóval valami átadásos dolgot kell majd megoldanom, hogy pl. program.exe asdfg@fgg.hu -ból kiszedje az emailcímet magának. ilyen argv meg nemtudom dolgok kellenének nekem oda main fgv-be...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest