Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
jo, most mar ertem mire gondolsz. fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt ertelmesen megtanitani es hogy egyaltalan kell-e. nalam ez ugy volt, hogy egyszer valamiert ramjott, hogy en most programozni akarok, kaptam egy kis segitseget az elejehez, aztan meg egy konyvet, amit olvastam, kodoltam es aztan ment magatol. vannak olyan dolgok amiket nem tanit meg az iskola, egy informatikusnak szabad idejeben is kellene foglalkozni vele, es igy eleg gyorsan kialakulna a fejeben egy modell a programozasrol. mostanaban linkelt valaki ide egy felmerest arrol, hogy az emberek nagy resze nem tud megtanulni programozni, nekik nem biztos, hogy ezt kellene eroltetni (mert ugye sokan mennek mostanaban ugy informatikat tanulni, hogy lovesuk sincs mibe vagnak bele). nekem ez megy, cserebe viszont nem tudok rajzolni, se enekelni es az irodalom sose erdekelt. nem tudom pl miert szebb egy vers a masiknal, miert mondjak egyik festmenyre, hogy mestermu es masikat miert nezik le.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest