- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Komolyan nem értem. Miért jön elő neked a Disassemble?
Nem ezzel szoktam fordítani, de most gyorsan kipróbáltam a Visual C++ 2008 Express Edition-t, és itt egy pár kép róla (innen másoltam ki egy full egyszerű kódrészletet), hogyan lehet debuggolni, és watch-olni a különböző változók értékének változását; bekarikáztam pirossal a legfontosabb részeket:
1.) elhelyezgethetsz annyi breakpointot, amennyit csak akarsz (a sorok számánál mondjuk nem többet) (klikk a sorok számozásánál, megjelenik a piros pötty), aztán Start Debugging: [KÉP1]
2.) kijelölöd, amit figyelni szeretnél, aztán jobb klikk, Add watch: [KÉP2], ekkor bal oldalt alul látható, hogy megjelenik egy Watch ablak, na itt lehet figyelgetni a változók értékeit, ahogy adott esetben értéket kapnak, cserélődnek, "memóriaszemét" van benne, stb.
3.) Continue-val nyomogathatod addig, amíg breakpointjaid vannak, vagy egyéb (véget ér a program, vagy beavatkozást igényel, stb.), és megszakíthatod a Stop Debugginggal: [KÉP3]Így már tiszta?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejlesztői traileren a MOUSE: P.I. For Hire
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest