- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Briganti
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #572 üzenetére
koszi, sikerult megoldanom, nem eppen igy, mert az sincs fixalva hogy hany szam van egy sorba, de beirom a megoldasom, kitudja hogy kinek segitek majd vele
while (!feof(fi)) {
fscanf(fi,"%d%c",&szam,&c);
if (elso==1) min=szam,elso=0;
else if (c!='\n') {
min = (min>szam)?szam:min;
elso=0;
}
else {
printf("\t\t\nMin: %d",min);
elso=1;
}
}az elso valtozo mutatja hogy uj sort kezdtunk.
Meg egyszer koszi a segitsegeteket!!
-
!wannabe
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #458 üzenetére
martonx
Eclipse-nél van ez a helyzet. Pont azt írom, hogy ez a bajom az eclipse-el. DevC-t használtam régen. Viszont azóta rákaptam a codeblocks-ra. Itt a suliba eclipse-t erőltetik, azonban kis programokat kell még írni ebben a félévben, olyanokat amiben az előbb segítettetek. Ehhez gedit-et használok és terminal-ban fordítok. Ma volt az első gyakorlat és eclipse ott is jobbra-balra fagyott. Nem fogom a kisZH-mat abban írni egészen biztos vagyok benne. Ha egy nagyobb projectet kell összehozni biztos hasznos meg kódkiegészítő stb....de éppen írtam aggregátornak is, hogy eclipse-ben kisZH-t írni olyan mint ágyúval hangyára lőni!Fire
Köszi a segítséget, még annyit kellett, hogy a külső ciklust ne '1' től hanem '0'-tól indítsam mivel így a tömb 0. elemét mindig úgyhagyta. A lényeg, hogy most működik -
amargo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #381 üzenetére
HI!
Köszi a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest