- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
jattila48 #3599 üzenetére
Futásidejű költsége nem a static_cast-nak van, hanem a type switch-nek. De ha az enum értékei 0-n-ig folytonosak, a fordító O(1) jump table-t tud belőle generálni. Pont pár hete néztem meg.
Szerintem az a legtisztább megoldás, ha külön tárolod. Egyedül a keresést kell az összes tárolóra kiterjeszteni, és a scope keresésben azt hívni. A scope kezelése nem tudom, hogy megy, főleg, hogy nem tudom, milyen nyelvről van szó
A hozzáadás tuti nem macerásabb, hiszen hozzáadáskor tudod, milyen típust adsz hozzá, csak a megfelelő kollekcióba kell belerakni.
Aztán ja, nem hiszem, hogy ezeket
std::vector
-ban kéne tárolni, ha a tárolási sorrend nem életbe vágó, és csak egy lehet mindenből. Errestd::set
vagystd::unordered_set
jobb, szerintem az utóbbi. -
mgoogyi
senior tag
válasz
jattila48 #3599 üzenetére
Vektorban ismétléseket keresni nem annyira hatékony. Vagy arra alapozol, hogy úgyis alacsony lesz az elemszám egy adott scope-ra?
Alapból nem tűnik jó ötletnek vektorba berakni egy csomó castolni való cuccot.Valszeg többet kellene tudnunk, hogy érdemben hozzá tudjunk szólni a témához.
Jó lenne tudni, hogy mikor mire használod a vektort, mikor van beszúrás, keresés, törlés, stb.
Az objektumok feldolgozása soros módon történik? Teszem azt be lehet rakni mindezt egy process nevű virtuális függvénybe, ami specifikus minden altípusra?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest