Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, a legtöbb hibát már orvosoltam amit írtál
Csak nincs időm és így próbálok gyakorolni, hogy mindig bele-bele írok a programba, mindig elfelejtem az X+1 karaktert lefoglalni, most lefoglaltam 1-el jobban néz ki de nem az igazi 
Azért akarok ebbe programozni mert itt van az érettségi mindjárt, és én mindig C-ben programoztam, később lehet áttérek de most nem akarok kockáztatni
Amúgy eddig is amit gyakoroltam mindig így csináltam, ezeket ismerem elég alap tudom de nem tudok mit tenni, de amúgy a rendszámhoz visszatérve, elég egyszerű be kellene tudnia olvasni, de valamiért már az elején el megy mert az első integereket sem akarja beolvasniAmatőr hibát vétettem

Legelsőnek véletlen nem ovlastam hanem írtam a fájl-t ezért a forrás fájl teljesen üres volt
Most már egészen pofás de nem az igazi mert a rendszám első fele char az jó de utána nem nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nincs időm és így próbálok gyakorolni, hogy mindig bele-bele írok a programba, mindig elfelejtem az X+1 karaktert lefoglalni, most lefoglaltam 1-el jobban néz ki de nem az igazi