Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Sziasztok!
C/C++-ban szeretnék írni egy generátort, ami adott directory-tól kezdve rekurzívan visszaadja a fájl neveket. Lenne egy init tfv.-e, aminek meg kell adni a gyökér directory nevét, a get_next_file tfv. pedig visszaadja a következő fájl nevet, a finish tfv. pedig kilép a generátorból. Hasonlóan ahhoz, mintha iterátort használnánk, de a fájl nevek nem kerülnek előzetesen konténerbe, hanem mindig a get_next_file adja vissza a következő fájl nevet, de csak azt. Pythonban van generátor, de C/C++-ban nincs (egyébként egyáltalán nem értek a Pythonhoz). Hogy lehetne hasonlót írni? Ne boost-ot ajánljatok, mert igazából a mechanizmus érdekel. Bár ha tudjátok, hogy a boost file system iterátora hogy működik, az is érdekel. Én megírtam egy működőképes megoldást, amit elegánsnak nem éppen lehet nevezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest