Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm a segítségeket, igazából direkt nem akarom hogy dolgozzatok a kóddal mert sajnos semmi értelme, ami nektek egyértelmű az nekem teljesen új...
szóval ha kérdezek akkor inkább az elméleti megoldásra vagyok kíváncsi, a többit megírom én a saját "nyelvemen" amit tudok, majd később ha tanulom valszeg nem így fogom írni a programot, ez az amit tudok most később majd meglátjuk mi lesz
de közbe még 1 dologba ütköztem nem nagy de kérdezem, karakterként tároltam el számot, na már most ezeket össze kellene adnom, arra rájöttem hogy karakterként hiába adom össze
viszont emlékszek hogy régebben tudtam árírni karaktert számmá, asszem az sscanf-el, de most valamiért nem akar működni
csak részlet hogy lássátok hogy hogy írom, tisztában vagyok vele hogy nagyon szar... meg vannak egyszerűbb megoldások, de jelenleg ezt tudom
int main()
{
printf("1. Feladat: Beolvasas\n");
FILE *f=fopen("veetel.txt","r"); if(f==0) return 1;
FILE *o=fopen("adaas.txt","w");
qw adat[500],csere;
int i,j,m=0,k,l;
char farkas[7]={'f','a','r','k','a','s'},uzzi[11][91];
while(fscanf(f,"%d %d\n%[^\n]\n",&adat[m].ns,&adat[m].ras,&adat[m].uzi)==3) m++;
printf("2. Fealdat: \n");
printf("Az elsot rogzitette: %d, az utolsot rogzitette: %d radioamator\n",adat[0].ras,adat[m-1].ras);
printf("3.Feladat:\n");
for(i=0;i<m;i++)
{
k=0;
for(j=0;j<strlen(adat[i].uzi);j++)
{
if(adat[i].uzi[j]==farkas[k]){ k++;} else k=0;
if(k==6) printf("%d nap %d radioamator\n",adat[i].ns,adat[i].ras);
}
}
printf("4.Feladat:\n");
int db=0;
for(j=1;j<12;j++)
{
db=0;
for(i=0;i<m;i++)
{
if(adat[i].ns==j) db++;
}
printf("%d nap %d feljegyzes\n",j,db);
}
printf("\n\n5.Feladat:\n\n");
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest