Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
EQMontoya #3342 üzenetére
Én 136-ot mondanék futtatás nélkül. Többszörös öröklődésnél a this pointert igazítani kell, amit az ún. thunk kód végez. Erről írtam a pimpl példámnál, amikor hatékonysági okból a forwarding fv. hívásokat member pointer-ekkel helyettesítettem. Ha csak az osztály incomplete deklarációját látja a fordító, akkor nem tudja eldönteni, hogy kell-e this pointer igazítás vagy nem, ezért a legrosszabb esetre készült. Ez volt az a bizonyos assembly kód, amit a VS feltehetőleg rosszul linkelt. Ha azonban a a forward deklarációban közöljük, hogy a szóban forgó osztály _single_inheritance (MS kulcsszó), akkor nem generálja a felesleges thunk kódot, és jól működik. A gcc-nek nem okozott ez problémát, persze az is generálta a thunk kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest