- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
http://pastebin.com/5JPYkYQ4
Ha minden igaz kesz lett a hazim.
Viszont lenne par kerdesem.
A Bubble Sort-nal csinalhattam volna ugy is, hogy mondjuk Array<T> temp(1) -et csinalok, de szerintem annak nem lenne sok ertelme, hogy egy valtozonak egy kulon tombot csinaljak.Egy olyan kerdes is felmerult bennem, hogy esetleg ellenorizni, hogy ugyanazt a tipust adjuk-e be Merge_Sort-hoz. Meg is kerdeztem, es azt mondtak, hogy nem kell vele foglalkozni, de engem akkor is erdekel, hogy milyen modja lehet? Hasznalhatnam az std::is_same, viszont STL tarolot nem szabad hasznalni, szoval esetleg valami mas otlet? Vagy inkabb felejtsem el.
Ezen kivul meg erdekelne a velemenyetek, hogy esetleg valamit mashogyan kellett volna csinalni, persze csak, ha van.Koszi a valaszaitokat,
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest