Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #1785 üzenetére
Ha taroltat hivnak meg azzal mit ernenek el, akkor ugyanugy meg kell irni moge az sql-t, mintha kihagynak az entity framework, ennek a megoldasnak az elonye valahogy nem jott at.
Nem hasznaltam meg C#-ot, teny, szoval nem tudom milyen, csak az eddigi microsoft tapasztalatok beszeltek belolem, neked legyen igazad s csalodjak kellemeset benne, majd egyszer.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába.
Itt lehet valamit felreerthetoen fogalmaztam, mert semmi ilyenre nem gondoltam, epp azt mondtam, hogy ha most ezt kezdtem el, akkor nem akarok csapongani mas nyelvek iranyaba, hanem atragom magam rajta, mivel igyis-ugyis kelleni fog.Off kerdes, szerintetek egy nyelve erdemes specializalodni s azt vagni minel jobban vagy tobb nyelvet ismerni feluletesen?
Olyan szempontbol nezve, hogy melyik modszerrel lehet hamarabb melot talalni, melyikkel lehet biztosabb labbal allni a munkaero piacon s melyikkel lehet jobban keresni?
En a szaktudasra tippelnek, mivel jo szakemberbol keves van, feluletes tudassal viszont sokan rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- Valami baja van a tápomnak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest