- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
proci985 #1652 üzenetére
"szóval használat közben tanít."
Ezzel mondjuk eléggé egyetértek. Ez igen előnyös, főleg tekintve azt, hogy sokszor ostoba kérdések születnek a kezdők bénázásaiból (ha szar a tanításuk, nem lehet őket szidni, csak ha meg sem próbálnak utánanézni/rájönni, mi lehet a gond), legalább egy okosabb IDE megmondja, mit kéne javítani. Megnézi a hibaüzenetet, és jobb esetben fel is fogja, mit ír ki, rácsap a homlokára, és konstatálja, hogy "jé, ezt akkor így kell, legközelebb így csinálom". Vagy legalább be tudja írni a fórumra, hogy "ezt a hibát kaptam, mé'?"
Ezenkívül szerintem szempont az is, hogy sokszor a kezdők önbizalmát elveszi az, hogy fingjuk sincs, mit rontottak el, és hiába olvassák el a könyv vonatkozó részét, még túl kezdetleges a tudásuk ahhoz, hogy fel is fogják, hogy most mit is akar ténylegesen jelenteni a magyarázat (ez részben tapasztalat is, hogy volt, hogy elolvastam kétszer-háromszor, de még mindig nem értettem a dolog miértjét, aztán később tök triviálisnak tűnt). Ha egy komolyabb IDE segít a hibafelderítésben, a kezdő fejlesztőnek előbb lesz sikerélménye. Az meg elég sokat tud dobni abban, hogy egyáltalán kedve legyen az egészhez.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest