- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dani0907 #1020 üzenetére
Hehe, csak nem "Szoftver laboratórium 2." BME-n?
Az első mondat annak idején nálam is ugyanez volt, csak nekem a tail programot kellett elkészítenem.
A tetszőleges hosszúságú sorokból álló szöveges állományt reprezentáló objektum vizsgálgatásához én cirkuláris buffert készítettem, ami tulajdonképpen egy olyan tároló, amibe folyamatosan pakolgatod bele az elemeket (én a tároló egy adott "rekeszében" a sorokat tároltam \n-ig), és amikor a tároló megtelt, akkor elkezded újból elölről feltöltögetni a tárolódat, és ezen végezgeted a grep-vizsgálatot. Ez azért jó, mert tulajdonképpen tetszőleges hosszúságú sorokból álló szöveges állományt tudsz vizsgálgatni, nem állhat elő olyan helyzet, hogy már olyan brutálisan sok memóriát foglaltál, hogy egyszerűen nincs több szabad memória (mert mondjuk minden szart eltárolsz), viszont talán egész hatékonynak mondható módja a tárolásnak.
Ja, és gondolom nálatok is úgy van, hogy STL-t nem lehet használni, így saját tárolót kell írni.A grep mondjuk elég összetett, ahogy a példa írja, válassz ki néhány megvalósítandó funkciót, ami nem tűnik olyan brutálnak (vagy ahogy érzed
), amikhez a megfelelő kapcsolók tartoznak, és azokat írd meg. Kezdd el írni, és ha elakadtál, konkrétan kérdezz rá, hogy mire gondoltál, mi nem megy, hogy szeretnéd megvalósítani, és akkor tovább is tudunk segíteni remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest