Keresés

Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Gomezz #27 üzenetére

750 duron 384mb sd ram, geforce 2mx400 64mb ez volt az első gépem amin generalsoztam

bizonyos skirmish pályák néhány perc alatt játszhatatlanok, ami játszható az is néha idegesítően akadozik (nem úgy folyamatosan, hanem egyszerűen megakad másodpercekre, majd full fps, de van amikor 2 másodperces ciklusokban nyomja ezt.

AI szintje nem számít, ellenfelek mennyisége sem számít (sokszor akkor lassul be legjobban mikor a 3 enemyből az utolsó még élő utolsó 3 épületét lövöm), gyak az van, hogy 2 playeres (ez a max playerek száma, nem a játékosoké, mint mondtam az nem befolyásolja a sebességet hogy 2 player van e vagy 8) pálya játszható, 4 nél beakad néha, 6 playeresnél már néha rohadt idegesítő, 8 playernél hasonló, de van 1-2 pálya ami egyszerűen mindig játszhatatlan.

Grafikai szint nem számít, semennyire.

és a vicc, hogy ugye jött ezután új gép: 2500+-os athlon xp @3100+, 1 gb ddr400, radeon 9600pro 128mb, és persze még újabb 4400+ X2, 6 gb ddr2 800mhz, radeon hd3850 512mb...
    4 vindóz verzió fordult közben: xp, xp64bit, vista x64, win x64
    de a generals nosztalgikus maradt, magyarul pont úgy megy mint amikor először játszottam vele :DDD

Aktív témák