- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Janoska26 #1365 üzenetére
Szerinted? Talán mert x600Pro kártyám annyira nem szereti mikor 200 egység ultra high visul fx + shader effekt combója fuzionál
Viszont megoldottam: csak úgy működik ha a win-ben is pl. 1024-re állítom, a game-ben is okés a dolog. Viszont annyira csúnya így, és annyita tűéles natívban hogy inkább maradok így
felbontás úgy sem számít igazán a teljesítményt nézve (igazából semmit). visual fx ultra high + shader-ről meg nem vagyok hajlandó lemondani, az a adja a játék értelmét
-
Jazz
veterán
válasz
Janoska26 #1362 üzenetére
??? Bármilyen másik alkalmazásnál, játéknál sosem volt ilyen gond. Amint mondok az nem monitor hanem program hiba...
Nem úgy csúszik ki ahogy te gondolod, sejtem mire gondolsz de nem az van....A szitu akkor mégegyszer: Már a Főmenüben minden a helyén, DE nincs ott Pl. a földgömb. Csak egy nagy feketeség van a helyén. Amikor meg betölt a game (méretarányos elvileg minden), csak valami renderelési hiba van, tök fekete minden, alig lehet kivenni pár dolgot, hibásan renderel. Fut a game, hallom, csak Olyan, mintha...mindegy nem tudom leírni, szar és kész.
-
ChromeX
addikt
válasz
Janoska26 #1312 üzenetére
igen-igen tényleg nem kér űrhajót de ha azon futtatod akkot nagyon jól néz kibár nálam is elmegy 1200*800on szinte minden beállítás highon nagyon jó játék bár az erőviszonyok jobban ki lehetnének dolgozva egy kicsivel
de várom már azt a kieget, vajon lesz új nép? mintha már említette volna valaki hogy nem de azért megkérdem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest