- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
A program támogatja a wide üzemmódokat, én 1440x900 (16:10) -ben játszom vele a 17''-es notin. Szóval szerintem menni fog 1680x1050-en is, mivel az is 16:10-es.
A monitor mérete nem befolyásolja közvetlenül hogy mennyit látsz a játékból, azt a felbontás határozza meg. 1024x768 -nál többet fogsz majd látni, de 1920x1200-nál kevesebbet!
Egyébként szerintem egy 22''-es monitoron ''nagyok'' lesznek a pixelek ilyen ''alacsony'' felbontás mellett, szerintem jobban járnál egy kisebb méretű monitorral aminek egy kicsivel nagyobb vagy ugyanilyen felbontásra képes. De ez az én véleményem, és OFF is...
Próbáld ki ott ahol veszed és nézz meg más felbontású és méretű monitorokat is szerintem.
Szerk.: a nagy pixelek eléggé relatív fogalom...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged