- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
|Speedy|
csendes tag
Hmm hát erre nem igen tok mit mondani mert nekem meg oldodott a problémám ugy hogy be raktam a gépembe egy 9800PRO-t és mar nem is csinálta a hülyeségét de szerintem próbáld ki a karidat egy másik gépben is és akkor kiderül hogy a karinak van e valami baja vagy az AGP koszos vagy az alaplap hibás. Az én 9600Pro-m azota is megy egy másik gépben no problem vele.Én sem értem hogy mi volt akkor a baja...
-
Loopus
tag
Nekem is hasonló a problémám egy connect3d 9600pro-val. A CoD-ot tavaly év elején mégjátszottam (az UO nélkül). Egyszer-kétszer fagyott, vagy lelőtte a VPU recover, de ilyen képszétesést nem produkált. Utána szintén szétmegy a desktop is, újraindítás után semmi baj, más játékokkal (BF, BFVietnam, Raven Shield) semmi baj. Ha leveszem az órajelet (320/540-en próbáltam a gyári 400/600 helyett) akkor is csinálja, csak 20másodperccel később.
Vmi ötlet? -
|Speedy|
csendes tag
Adott ez a kártya (nem tuningolt) mi legalább 1.5 éves és most volt egy Tápcserém (coolink 550X) a Vasban.
A gond az hogy el inditottam elöször a gépet akkor minden ok volt vele amint el inditottam a Call of Duty t szétesett a kép (de nem fagyott ki).
Vissza léptem a win be és ott meg csak a kis pixelek ugráltak jobbra balra de látszott még a háttér csak szellemképes volt és függőleges szaggatott csikok voltak egymástol egyenlő távra.
Ujra inditottam a gépet és utánna mar nem akarta el inditani a monitort.
kiszedtem a karit meg tisztitottam az agp slotot és a csatlakozot és vissza raktam a karit
start elindult.
Minden ok a win el és akkor el inditottam egy másik Gamet Nfsu 1 utána a 2 öt Colyn 2005 és mindegyik tökéletesen futott.
Meg néztem hogy a quke működik e de sajna egy idö mulva pixeles lett a kép és ki kellett lépnem (kb 8 percet gamelhettem).
Restart utan ujra jo a Win ben minden.
Catalist cseréltem de sajna az sem oldotta meg a problémat.(5.2)-re
Mi lehet itt a Probléma?
És hogyan lehetne segíteni rajta?
Config: Nf7/Barton2500+(alapon) 1 GB Samsung DDR 400 Sb live 5.1 hang Volcano 9 coolmod a procin C3d 9600Pro LG 16x es dvd olvaso pioneer 106 D 3db 120 as és egy 60 as winyo meg egy RAid kártya.
PLS Help ME!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest