Új hozzászólás Aktív témák

• |Speedy|

csendes tag

válasz Loopus #2 üzenetére

Hmm hát erre nem igen tok mit mondani mert nekem meg oldodott a problémám ugy hogy be raktam a gépembe egy 9800PRO-t és mar nem is csinálta a hülyeségét de szerintem próbáld ki a karidat egy másik gépben is és akkor kiderül hogy a karinak van e valami baja vagy az AGP koszos vagy az alaplap hibás. Az én 9600Pro-m azota is megy egy másik gépben no problem vele.Én sem értem hogy mi volt akkor a baja...

• Loopus

tag

Nekem is hasonló a problémám egy connect3d 9600pro-val. A CoD-ot tavaly év elején mégjátszottam (az UO nélkül). Egyszer-kétszer fagyott, vagy lelőtte a VPU recover, de ilyen képszétesést nem produkált. Utána szintén szétmegy a desktop is, újraindítás után semmi baj, más játékokkal (BF, BFVietnam, Raven Shield) semmi baj. Ha leveszem az órajelet (320/540-en próbáltam a gyári 400/600 helyett) akkor is csinálja, csak 20másodperccel később.
    Vmi ötlet?

• |Speedy|

csendes tag

Adott ez a kártya (nem tuningolt) mi legalább 1.5 éves és most volt egy Tápcserém (coolink 550X) a Vasban.
    A gond az hogy el inditottam elöször a gépet akkor minden ok volt vele amint el inditottam a Call of Duty t szétesett a kép (de nem fagyott ki).
    Vissza léptem a win be és ott meg csak a kis pixelek ugráltak jobbra balra de látszott még a háttér csak szellemképes volt és függőleges szaggatott csikok voltak egymástol egyenlő távra.
    Ujra inditottam a gépet és utánna mar nem akarta el inditani a monitort.
    kiszedtem a karit meg tisztitottam az agp slotot és a csatlakozot és vissza raktam a karit
    start elindult.
    Minden ok a win el és akkor el inditottam egy másik Gamet Nfsu 1 utána a 2 öt Colyn 2005 és mindegyik tökéletesen futott.
    Meg néztem hogy a quke működik e de sajna egy idö mulva pixeles lett a kép és ki kellett lépnem (kb 8 percet gamelhettem).
    Restart utan ujra jo a Win ben minden.
    Catalist cseréltem de sajna az sem oldotta meg a problémat.(5.2)-re
    Mi lehet itt a Probléma?
    És hogyan lehetne segíteni rajta?
    Config: Nf7/Barton2500+(alapon) 1 GB Samsung DDR 400 Sb live 5.1 hang Volcano 9 coolmod a procin C3d 9600Pro LG 16x es dvd olvaso pioneer 106 D 3db 120 as és egy 60 as winyo meg egy RAid kártya.
    PLS Help ME!

Új hozzászólás Aktív témák