Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ezt most nem értem: Valaki azt írta, hogy "sok Prius hengerfejes lesz nevetségesen alacsony futásteljesítmény mellett." Erre a kolléga leírja, hogy ha nincs rendszeresen tisztítva a hűtőköz, akkor előfordulhat ilyen probléma, de ezek 300-500e km-es futásnál is gazdát cserélnek még, majd Te erre azt reflektálod, hogy "jellemzően az említett futásteljesítménynél jön elő ez a probléma".
300-500e km tényleg nevetségesen alacsony futásnak számít? Hányadik tulajnál járhat egy autó félmillió km-nél abban az esetben, ha az adott gk nem Taxi? Szerintem azért ilyen futásteljesítménynél az, hogy lehet költeni kell az autóra már bocsánatos bűn. Ja, és mindez ha jól olvastam a Prius II és III-ra igaz, ami azt jelenti, hogy a legfiatalabb autó is 10 éves, a legidősebb verzió pedig már akár 21 éves is lehet.
Ha már volt szó az Atto3 és a Dolphin esetében is a vezetést támogató és biztonsági rendszerekről, ez aktuális lehet: Kínosan szerepeltek az életmentő elektronikák a független teszten Elméletileg onnan indul a videó, ahol már erről van szó, de ha mégse, akkor 4:17-nél kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Indul a ChatGPT Health
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest