- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
A Spring valójában egy Dongfeng, ami az ő gyárukban is készül. Minimálisan áttervezték, hogy egyáltalán bejöhessen az EU-piacra és ennyi.
Egyébként nem tudom mit csináltok az autóitokkal, három hete autóztam el a Toyotámmal Mo-ról Belgiumba Ausztrián, Németországon és Hollandián keresztül, adaptív tempomatot használva és egyszer nem rántotta el az autó a kormányt. Rendesen tartja középen az autót. Németországban persze folyton felújítások vannak, ott sokszor az eredeti felfestést tartotta validnak, na de igazából akkor is enyhén tartotta volna egyenesen a kormányt. Csipogott, én pedig bármilyen komolyabb erőátvitel nélkül tudtam irányítani az autót a megfelelő irányba. Nem kellett megerőszakolni a kormányt.
Anno volt nálam egy A-Klasse Mercedes, na azzal volt olyan gondom, hogy egy úthibát felfestésnek nézett, ezáltal azt hitte nem tartom megfelelően a sávomat és besatuzott az autó 70-nél. Na annak a tervezőjének én is eltörtem volna a kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged