- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
A Spring valójában egy Dongfeng, ami az ő gyárukban is készül. Minimálisan áttervezték, hogy egyáltalán bejöhessen az EU-piacra és ennyi.
Egyébként nem tudom mit csináltok az autóitokkal, három hete autóztam el a Toyotámmal Mo-ról Belgiumba Ausztrián, Németországon és Hollandián keresztül, adaptív tempomatot használva és egyszer nem rántotta el az autó a kormányt. Rendesen tartja középen az autót. Németországban persze folyton felújítások vannak, ott sokszor az eredeti felfestést tartotta validnak, na de igazából akkor is enyhén tartotta volna egyenesen a kormányt. Csipogott, én pedig bármilyen komolyabb erőátvitel nélkül tudtam irányítani az autót a megfelelő irányba. Nem kellett megerőszakolni a kormányt.
Anno volt nálam egy A-Klasse Mercedes, na azzal volt olyan gondom, hogy egy úthibát felfestésnek nézett, ezáltal azt hitte nem tartom megfelelően a sávomat és besatuzott az autó 70-nél. Na annak a tervezőjének én is eltörtem volna a kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged