- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
esteban
senior tag
Megoldodott: memoria hiba volt !!!!
-
esteban
senior tag
na igen en is feltattem mar 200MMX+64MB-re .. csak azert nem az igazi.
Fogalmam nincs mi a nyavaja baja van :) -
esteban
senior tag
Ja ja ... eloszor en is azt hittem , hogy nem telepul fel rendesen, de kiderult, hogy csak en b***tam el. Szoval rendesen felmegy, de meg se indul. Gyanitom, hogy a Compaq szuper kompatibilis dolgaival van gond, bar semmi driver nincs fenn hozza, az uj HP oldalan, csak egy Logitech driver, de az meg 2,8MB.
Ja es a CD-t se latja SAFE mode -ban ... ez normalis win98-nal???
GOndoltam felteszem a w2000-et csak a 128MB keves lenne neki :( ... vigyazni kell a vinyora ! -
esteban
senior tag
walaki tud nekem adni BASE4.CAB -ot :)
-
esteban
senior tag
A winfos sajat drivere van fenn ... :(
-
esteban
senior tag
adott egy compaq ahova feltettem a win98se-t de nem hajlando beindulni, csak csokkentett modban. Ha lepesrollepesre inditom a az msmouse.vxd -nel all meg ???
mIt lehet ilyenkor tenni?????
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest