Aktív témák
-
J.J. András
őstag
jol van Öcsibogyo !
de multkor hivtalak.... es nem vetted fel... vagy eddig tartott mig elökerestel 2 db CL2-es BXready SD RAMot :?
egy csomo csavot felhivtam az apronetröl, es mindegyik beparazott, mikor mondtam nekik, nekem tutti jo RAM kell, meg valami ''hivatalosnak'' tünö papirral, hogy a fönököm lassa milyen szarsagot vettem ennyi penzert !
na, okes, zsokes..., vagy posta lesz belöle, vagy Varna utcaba kell bevinni....
na, de holnap beszelek a nagyfönökkel, es akkor tudok tuttit mondani, de mar kurvara unom ezt a PII-es gepet itt a szajbabaszott 60Hz-es Monitorjaval együtt....
ez a költseghatekony ceg müködesi alapja (egyesek szerint)
csövaz -
J.J. András
őstag
jol van Öcsibogyo !
de multkor hivtalak.... es nem vetted fel... vagy eddig tartott mig elökerestel 2 db CL2-es BXready SD RAMot :?
egy csomo csavot felhivtam az apronetröl, es mindegyik beparazott, mikor mondtam nekik, nekem tutti jo RAM kell, meg valami ''hivatalosnak'' tünö papirral, hogy a fönököm lassa milyen szarsagot vettem ennyi penzert !
na, okes, zsokes..., vagy posta lesz belöle, vagy Varna utcaba kell bevinni....
na, de holnap beszelek a nagyfönökkel, es akkor tudok tuttit mondani, de mar kurvara unom ezt a PII-es gepet itt a szajbabaszott 60Hz-es Monitorjaval együtt....
ez a költseghatekony ceg müködesi alapja (egyesek szerint)
csövaz -
J.J. András
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged