Aktív témák
-
J.J. András
őstag
na, hozzaszolasok olvasva...
Kerdes: Ki vallal postazast :??? -
J.J. András
őstag
válasz
Ivan Iljics #29 üzenetére
vettem a lapot, ma delutan mindekeppen felveszem a kapcsolatot vagy telefonon, vagy visszairok, hogy melyikötöktöl veszem meg....
árengedmény van :? -
J.J. András
őstag
jol van Öcsibogyo !
de multkor hivtalak.... es nem vetted fel... vagy eddig tartott mig elökerestel 2 db CL2-es BXready SD RAMot :?
egy csomo csavot felhivtam az apronetröl, es mindegyik beparazott, mikor mondtam nekik, nekem tutti jo RAM kell, meg valami ''hivatalosnak'' tünö papirral, hogy a fönököm lassa milyen szarsagot vettem ennyi penzert !
na, okes, zsokes..., vagy posta lesz belöle, vagy Varna utcaba kell bevinni....
na, de holnap beszelek a nagyfönökkel, es akkor tudok tuttit mondani, de mar kurvara unom ezt a PII-es gepet itt a szajbabaszott 60Hz-es Monitorjaval együtt....
ez a költseghatekony ceg müködesi alapja (egyesek szerint)
csövaz -
J.J. András
őstag
jol van Öcsibogyo !
de multkor hivtalak.... es nem vetted fel... vagy eddig tartott mig elökerestel 2 db CL2-es BXready SD RAMot :?
egy csomo csavot felhivtam az apronetröl, es mindegyik beparazott, mikor mondtam nekik, nekem tutti jo RAM kell, meg valami ''hivatalosnak'' tünö papirral, hogy a fönököm lassa milyen szarsagot vettem ennyi penzert !
na, okes, zsokes..., vagy posta lesz belöle, vagy Varna utcaba kell bevinni....
na, de holnap beszelek a nagyfönökkel, es akkor tudok tuttit mondani, de mar kurvara unom ezt a PII-es gepet itt a szajbabaszott 60Hz-es Monitorjaval együtt....
ez a költseghatekony ceg müködesi alapja (egyesek szerint)
csövaz -
J.J. András
őstag
Up, meg mindig kellene !
-
J.J. András
őstag
hello, adjatok mar el 2 db SD BX Ready RAMot....!!!
-
J.J. András
őstag
UP !!!
megint eltünt mindenki :?: F talan blokkolja valami a Topicom :?: )) -
J.J. András
őstag
-
J.J. András
őstag
UP, kellene meg mindig....
-
J.J. András
őstag
BX Ready SD-RAM meg mindig aktualis lenne.... ! senki
3*256 MB -
J.J. András
őstag
UP; MEG MINIDG ERDEKEL 3 * 256 MB SD RAM BX READY
-
J.J. András
őstag
up
-
J.J. András
őstag
meg mindig all a kereses, mert elözö kollega megsem tudja eladni....
szoval, valaki :?? -
J.J. András
őstag
Pillango utcai megallonal szallj le a Metrorol (2-es, vagy Piros, ahogy tetszik)
aztan indulj el a TESCO fele, arra a panelhazak között....mikor latnad... a TESCOt, elfordulsz balra a Fogarasi uton, es masodik keresztutca a Bibor utca utan..., ha jol emlekszem...
figyu mar..., küldj mar egy SMSt egyreszt a szamod miatt, masreszt, hogy tuttira tudjam, hogy mesz..., jo :?
mert ha Szöke Zoli nem lesz bent.., akkor nem tudom kinek lehetne atadni....
okes :? -
J.J. András
őstag
okes, megegyeztünk...
figyu mar, nem vagy Bp-i :? vagy nem mozogsz Bp-en :? ,mert za is jo lenne, ha bevinned a Varna utcaba..., leirjam a pontos cimet :?
DÓSAFA PLUSSZ KFT. H-1149 BUDAPEST, VÁRNA U. 12-14.
es akkor itt kellene keresni Szöke Zoltan-t, ha gondolod megadom a mobiljat..., vagy megmondod pontosan mikor mennel, es lebeszelem vele...
masik megoldas: postai utanvet, elöre semmikeppen nem fogok utalni, mivel egyszer-ketszer itt a PHn megszopattak mar... -
J.J. András
őstag
tiszteletem Mindekinek, (ti is varjatok a VBt mar :??)
szoval, ami erdekelne:
3*256 MB-os BX Ready (mivel BX chipsetes deszkaba megy) SDRAM, 133 MHz-es, jo lenne ha CL2-es lenne.....
ami meg fontos..., vagy postazni kellene (persze atvallalom a postaköltseget meg mindent), vagy be kellene vinni a cegünk szekhazaba (csak ugye ott is postara adjak, szoval azert lenne gyorsabb a posta nekem)
varom az ajanlatokat, csövaz
u.i.: csak MEMTEST86 altal letesztelt darabok erdeklnek, külsöre is hibatlan formaban
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest