Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
az SSI-t nem ismerem, nekem PADI AOWD kártyám van, ott is hasonló volt a megszerzés menete. 5 specialitásból kellett választani, de ez nem azt jelenti hogy megszerzem az 5 specialitást, hanem mindegyiknek az alapjaival megismerkedem, elméletben és gyakorlatban, meg mindegyikre csinálok egy merülést. Pl én válaszottam a roncsmerülést, ami annyit jelentett, hogy átbeszéltük mire kell figyelni, milyen felszerelés kell (pl köteleket kihagytuk), és megnéztünk egy roncsot kívülről. Ez nem jelenti hogy van roncsmerülő specem, és nem is csinálhatok behatolásos roncsmerülést, gyakorlatilag annyi hogy OWD-ként 18 feletti roncsokat nézegethettem kívülről mostmár a 18 alattiakat is. A mély is annyi, hogy csináltunk egy 33 méteres merülést, kicsit beszélgettünk a gázmérgezésekről meg a dekós merülésről, de nem csinálhatok dekós merülést. Szóval ez kb annyira jó, hogy kicsit több elmélet mint az OWD, kicsit több gyakorlat, de alényeg hogy amit eddig is tudtam azt jobban alkalmazzam. Lebegést mi is sokat gyakoroltuk, meg volt tájolás is.
Alapvetően én is úgy gondolom hogy AOWD-t azért kellő (tengeri) merülésszám után érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest