- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Kicsit nyugodtabban ébredtem, mint ahogy este lefeküdtem. De nem tudom azt mondani, hogy minden ok, teljsen happy vagyok. Ahhoz túlzottan sok minden történt velem/velünk mostanság. Feszült vagyok és folyton jár az agyam, ami nem jó, mert nincs egy nyugodt percem. Ma is ahogy játszottunk Borkával teljesen belefeledkeztem a gondolataimba, és nem is hallottam, hogy szól. Rémes.
Borka jár oviba, nagyon élvezi, nagyon szereti. Csak 1 a baj vele: ha hazajön annyira izgatott és nyugtalan, hogy nem tudom megnyugtatni. 1-re ér haza, és 3-4 felé csillapodik le. Viszont ez azt jelenti, hogy aludni sem tud, és emiatt ugye egész délután nyűgös, nyafogós, és nem tudja koordinálni a saját mozgását. Remélem idővel elmúlik ez is, és most csak azért van ez így, mert még újdonság az ovi.
Réka jó gyerek. Tudom, mindig ezt írom, de így van. Hajnali fél 5-kor ébred már kb egy hete. És 7-kor megint. Viszont a székletével vannak problémák. Kb 3-4 napja minden második nap van csak széklete. Nem fájlalja a hasát, de sokszor nyűgös, ; van, hogy 1,5 óránkánt szopik. Nem tudom, mi lehet az oka? Talán az én feszültségem? Jaj, akkor sürgősen össze kell szedjem magamat. Hétfőn meg lesz tanácsadás, akkor majd megkérdem a doktornőt.
Felfedezte az öklét. 2 napja vettem észre először, hogy felemeli a kezét, és megnézi. Nem mindig fókuszál rá, de azóta egyre többet mozgatja az arca előtt és figyeli a kezecskéjét.
Anyával és apával beszélgettünk. Szerencsére azonos véleményen vannak velünk. Csak anyának van egy kicsit abszurd elgondolása a saját lakrészüket illetően. Szerintem nem megvalósítható, és ezt közöltem is vele. De a tervezőnő majd vázolja neki. Mindenesetre jó lenne vmi ésszerű, kivitelezhető megoldást találni.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest